Nadat de Vengaboys met een nieuwe album kwamen vol oude bekende hits heeft Timmy Trumpet nu de 90s hit Up & Down opnieuw in een modern jasje gegoten.

Verder hoor je op album de plaat Vengaboys Unplugged #1’s verschijnen alle hits van de popgroep, maar dan in een heel ander jasje. Boom Boom Boom Boom en We’re Going to Ibiza gaan heel anders klinken op de nieuwe cd.

De Vengaboys brengen namelijk een album uit met hun grootste hits, maar dan een akoestische versie. Ook klassiekers als Ukelele, Kiss en We Like to Party zullen te horen zijn op de compilatie-lp, ook al wisten die niet de nummer één-positie te bemachtigen. Welke andere nummers erop staan, is nog onbekend.

De Vengaboys is een van de succesvolste Nederlandse bands ooit. De groep bestaat uit Kim Sasabone, Denise van Rijswijk, Robin Pors en Donny Latupeirissa en was voornamelijk populair in de jaren 90. Tegenwoordig treedt het viertal nog altijd op en werden zelfs nog groter in Oostenrijk. Tijdens protesten tegen de extreemrechtse politiek in het land werd We’re Going to Ibiza zelfs als lijflied gebruikt.

Bron: RTL Nieuws