Op het Instagramaccount van Lil Kleine zijn vrijwel geen foto’s meer van zijn geliefde Jaimie Vaes te vinden. De meest recente kiekjes van het koppel zijn van het sociale platform verwijderd.

Al net zo lang als Lil Kleine en Jaimie samen zijn, gaan er ook geruchten dat ze uit elkaar zouden zijn. Daar dragen ze zelf net zo makkelijk aan bij door keer op keer foto’s van elkaar te verwijderen op Instagram en elkaar zelfs te ontvolgen.

Zaterdagnacht zou het gruwelijk uit de hand gelopen zijn tussen de twee. Lil Kleine werd op Ibiza gearresteerd op verdenking van mishandeling van zijn vriendin. Het vermeende incident vond plaats in het gloednieuwe hotel Oku in San Antonio op Ibiza. Volgens ooggetuigen kwam Jaimie gewond en bebloed de lobby van de nieuwe hotspot binnen rennen, waarna de receptionist de politie waarschuwde. Ook haar kleding zou zijn gescheurd en de kamer van het stel bleek helemaal vernield. De politie heeft Lil Kleine, die zich ergens in het pand zou hebben verstopt, meegenomen. Sindsdien zit de rapper vast.

Bron: De Telegraaf