”

Demi Lovato is er helemaal klaar mee! Op Instagram kondigde ze aan dat ze even een break gaat nemen van al die sociale media. Demi besloot om haar manager Scooter Braun te steunen in zijn vete met Taylor Swift. Je kent het verhaal: Braun kocht onlangs het platenlabel Big Machine Records, het vorige platenlabel van Taylor Swift.

Hij kocht daarmee ook Taylors muziek die onder dat label gemaakt werd. Daar kon Taylor niet mee lachen, zeker niet omdat Braun haar al jaren zou treiteren. Demi koos daarop de kant van Scooter, die haar nieuwe manager is. Ze postte op Instagram: “Ik heb veel moeilijke mensen ontmoet in deze industrie, maar Scooter is daar niet een van.

Hij is een goede man. Ik ben dankbaar dat hij in mijn leven kwam op het juiste moment. Stop met mensen aan de schandpaal te nagelen en mensen te pesten. Er is genoeg haat in de wereld.” Vele volgers konden er niet mee lachen dat Demi de kant koos van Scooter. Ze moest zich dan ook constant liggen verdedigen op haar eigen Instagram. Daarom kiest ze er nu voor om even alle sociale media achter zich te laten.

Bron MNM.be

Demi Lovato neemt even pauze op Social Media

Geef een reactie