Connect with us

Magazine

Justin Bieber is fans beu

Published

on

Justin Bieber heeft het helemaal gehad met de fans die telkens op de foto willen en hem op straat soms gewoon niet staan liet ie weten op zijn instagram account. “Sommigen denken dat ze op de foto kunnen omdat ze een cd hebben gekocht”.

Lees verder
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Reageer

Magazine

Award voor Shawn Mendes

Published

on

Shawn Mendes heeft een MTV Award in de wacht gesleept als beste nieuwkomer en aanstormend talent. Momenteel scoort ie een hit met Mercy en zijn voorgaande hits Treat you Better en Stitches in de Top 40

Lees verder

Eurovisie

Jedward in jury Eurovisie

Published

on

Jedward uit Ierland deden eerder twee keer mee aan het Eurovisie Songfestival en traden na de lancering van hun nieuwe single Hologram op tijdens het Junior Eurovisie Songfestival dat zondag 20 november j.l. live was te zien op NPO 3 (Zapp) . Jedward is al eerder bekend van hun dubbele deelname aan het Eurovisie Songfestival met de nummers Lipstick en Waterline

Meer info over dit festival kan je vinden op http://juniorsongfestival.avrotros.nl/ en op http://www.junioreurovision.tv

Lees verder

Magazine

Time Flies is een heuse hit

Published

on

Wéér een catchy deephouse hit die de hitlijsten bestormt – maar het verhaal achter Timeflies is anders. Dit Amerikaanse duo uit Boston vergaarde sinds 2010 bekendheid op het internet, door populaire coverversies op YouTube te uploaden. Dat doen ze nog steeds, onder de noemer Timeflies Tuesdays – waarbij ze (je raadt het al) elke dinsdag een nieuwe video uploaden. Intussen is hun muziek ook in films te horen, zoals ‘About Last Night’ en ‘My Big Fat Greek Wedding 2’ en scoort dit hardwerkende selfmade nu hun eerste echte hit: ‘Once In A While’

Lees verder

Magazine

Ed Sheeran is niet origineel

Published

on

De Britse zanger Ed Sheeran is in de VS aangeklaagd voor plagiaat. Zijn hit “Photograph” uit 2015 is volgens het Brits-Amerikaanse songschrijversduo Martin Harrington en Thomas Leonard een bewerkte kopie van hun nummer “Amazing”. “Amazing” werd in 2009 gezongen door de Britse zanger Matt Cardle.

Ed Sheeran moet zich in de VS verantwoorden voor mogelijk plagiaat. De schrijvers van het nummer “Amazing” uit 2009 eisen 17,5 miljoen euro van de zanger omdat zijn hit “Photograph” een kopie van hun nummer zou zijn. Het Brits-Amerikaanse songschrijversduo Martin Harrington en Thomas Leonard wordt vertegenwoordigd door dezelfde advocaat die met succes de erven van Marvin Gaye vertegenwoordigde in hun proces tegen Robin Thicke over plagiaat in “Blurred lines”.

Harrington en Leonard zijn veelgevraagde songschrijvers in de popwereld. Ze werkten in het verleden al voor onder anderen Kylie Minogue, Stevie Wonder, Westlife en Emma Bunton. Om hun gelijk te bewijzen, hebben de advocaten zowel de akkoordenstructuur van “Amazing” als “Photograph” als de individuele noten naast elkaar gelegd. “De overeenkomsten zijn niet alleen substantieel, de gelijkenis is schokkend. Ook de woorden en de zangstijl lijken op elkaar”, klinkt het.

Harrington en Leonard slepen niet alleen Ed Sheeran voor de rechter, maar ook Johnny McDaid van Snow Patrol. McDaid is co-auteur van “Photograph”. Ook de platenfirma’s van Sheeran en McDaid worden aangeklaagd.

 

Lees verder

Magazine

Mainstreet stopt ermee

Published

on

De jongens van de band MainStreet stoppen ermee. De populaire boyband heeft vijf jaar bestaan. In die tijd hebben de vier jongens hits gescoord in Nederland, zoals Breaking the Rules en Runaway. Reden om de stekker eruit te trekken is dat ze “uit elkaar groeien op muzikaal gebied”. Daarom vinden ze het tijd om ieder hun eigen weg te gaan. Fans reageren teleurgesteld op Twitter.

 

Lees verder

Copyright © 2016 Click Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

Power by

Download Free AZ | Free Wordpress Themes