Connect with us

hitnewz

Justin Bieber is op Pinkpop

Published

on

Justin Bieber op Pinkpop. Bij een grote groep trouwe festivalgangers die hún festival zien ‘verpoppen’ roept dat aversie op. Ze komen om die reden niet meer. Zo zijn er elk jaar mensen die afhaken met de woorden ‘dit is mijn festival niet meer’. Maar wat voor gevoelens gaan er schuil achter dat zinnetje?

Te veel oudjes op het podium. Te veel dance. Te weinig metal. Minder gezellig. En nu de populairste popzanger van het moment, de meest poppy headliner ooit, die optreedt. Is het dan nooit goed?
Elk jaar is er wel iets niet goed aan Pinkpop in de ogen van groepen (trouwe) bezoekers. En iedere editie voegt een deel van die mopperkonten de daad bij het woord en koopt geen kaartje meer. Samengevat in zinnen als: Pinkpop is geen Pinkpop meer. Of: dit is mijn festival niet meer. Voelen we ons al aangesproken?

Dan een waarschuwing vooraf. De volgende boodschap kan confronterend zijn. De reden voor die Pinkpop- aversie (of allergie voor welk ander festival dan ook) heeft met leeftijd te maken. “Je wordt simpelweg oud”, zegt Tom ter Bogt, hoogleraar popmuziek en jeugdcultuur aan de universiteit in Utrecht.

Bron: De Limburger

Continue Reading
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

hitnewz

Coldplay galmt in Arena

Published

on

Coldplay speelde 23 en 24 juni j.l. voor een volledig uitverkochte Amsterdam Arena dat zeer succesvol was te noemen.

Continue Reading

Copyright © 2016 Click Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

Power by

Download Free AZ | Free Wordpress Themes