Connect with us

Published

on

Waylon gaat weer namens Nederland naar het Eurovisie Songfestival. Dat heeft AVROTROS donderdag bevestigd nadat eerder op de dag al een video op YouTube was gezet met tal van aanwijzingen die allemaal naar de zanger verwezen.

„AVROTROS gaat de komende maanden met Waylon en zijn team aan het nummer en de act werken. De halve finales van het Eurovisie Songfestival staan gepland op dinsdag 8 mei en donderdag 10 mei. In welke halve finale Waylon gaat optreden, wordt op een later moment bekendgemaakt”, aldus de omroep in een statement.

Bron: Metronieuws, Foto: Volkskrant

Eurovisie

Jedward in jury Eurovisie

Published

on

Jedward uit Ierland deden eerder twee keer mee aan het Eurovisie Songfestival en traden na de lancering van hun nieuwe single Hologram op tijdens het Junior Eurovisie Songfestival dat zondag 20 november j.l. live was te zien op NPO 3 (Zapp) . Jedward is al eerder bekend van hun dubbele deelname aan het Eurovisie Songfestival met de nummers Lipstick en Waterline

Meer info over dit festival kan je vinden op http://juniorsongfestival.avrotros.nl/ en op http://www.junioreurovision.tv

Lees verder

Eurovisie

Australie doet opnieuw mee

Published

on

Australië zal in 2018 deelnemen aan het Eurovisie Songfestival, dat hebben zowel de Australische omroep SBS als de EBU vandaag bevestigd. Het is de vierde keer dat Australië deelneemt aan het Eurovisie Songfestival. Wellicht is het ook de laatste keer aangezien de EBU vorige week Eurovision Asia in het leven heeft geroepen. Australië wil die eerste editie graag organiseren. Vorig jaar (in 2017) deed Isaiah namens Australie mee met het lied “Don’t come Easy”.

 

Lees verder

Eurovisie

Calm After the Dutch Storm

Published

on

Na de zeer verrassende behaalde tweede plaats sinds Teach In in 1975 won met Ding-e-dong is het nu muisstil rond de Common Linnets. Het succes was kort en heftig na het Eurovisie Songfestival van 2014 met het het liedje Calm After The Storm. Er zijn inmiddels verschillende dance remixen gemaakt op Youtube.

Lees verder

Copyright © 2016 Click Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

Power by

Download Free AZ | Free Wordpress Themes