Connect with us

Backstage

Justin Bieber stopt tournee

Published

on

Justin Bieber heeft fans woedend gemaakt toen hij plotseling de resterende veertien concerten van zijn Purpose Tour aflastte. JB zei aanvankelijk tegen TMZ dat hij vermoeid was en zijn rust wilde pakken, iets waar zanger John Mayer hem voor prijsde. Maar één van Justins kerkvrienden zegt dat hij de beslissing vanwege zijn geloof heeft genomen. Volgens een anonieme bron uit zijn kerkgemeenschap gaat het gerucht dat de Sorry-zanger meer wil doen met de kerk.Toen de vraag werd gesteld aan Justin zelf, ontkende de 23-jarige met een korte “nope” dat de annulering iets te maken had met zijn geloof.

Hoewel de betrouwbaarheid van de bron valt te betwijfelen, heeft de Biebs nooit een geheim ervan gemaakt dat religie belangrijk voor hem is en dat doet hij nu ook niet. De nieuwste link in zijn Instagram-bio leidt naar een recente preek van Amerikaanse pastoor Rich Wilkerson, Jr. en hij is de laatste tijd veel te vinden met zijn eigen pastoor Carl Lentz. In een interview dat Justin samen met hem gaf, zei de zanger: “Mijn geloof wordt elke dag sterker. Dus mijn geloof is sterker dan twee jaar geleden, beter, sterker, wijzer, vriendelijker….”

Bron: FunX.nl

Lees verder

Backstage

Pieter van der Zweep bij The Voice

Published

on

Na maandenlang wachten, mag hij dan eindelijk het stilzwijgen verbreken: zanger Pieter van der Zweep doet mee aan The voice of Holland. Aanstaande vrijdag is de auditie van de 28-jarige Delfzijlster te zien op televisie.

Dolblij is Van der Zweep dat hij het eindelijk bekend mag maken. Eind augustus deed hij auditie, nadat The Voice hem had gescout. ‘Ze hadden me waarschijnlijk ergens zien optreden, waarna ze me hebben benaderd’, zegt hij. ‘Ik heb er lang over na moeten denken, omdat ik eigenwijs ben en graag mijn eigen pad bewandel.’ Uiteindelijk zei Van der Zweep ja, want ‘het voelde goed’. Maar de spanning was er tijdens de auditie niet minder om. ‘Die 15 meter naar het podium toe, voelde voor mij aan als 2 kilometer. Ik treed redelijk vaak op, maar dit is het engste wat ik tot nu toe heb gedaan.’

Dat een paar miljoen mensen de uitzending van aanstaande vrijdag zal bekijken, speelde tijdens de auditie niet door zijn hoofd. ‘Ik was zo gefocust toen ik op het podium stond, en ik leefde helemaal in het moment. Van alles, was dat nou juist niet hetgeen dat door mijn hoofd spookte.’

Welk nummer hij zong, mag Van der Zweep niet vertellen. Dat geldt ook voor de uitkomst van zijn auditie. En dat bleek lastig: ‘Ik ben nogal een flapuit, dus daar had ik de afgelopen maanden wel moeite mee’.

Bron: RTV Noord

Lees verder

Backstage

Gouden plaat voor Vinchenzo

Published

on

Vinchenzo kreeg vrijdagavond 24 november j.l. totaal onverwachts een gouden plaat uitgereikt van Humberto Tan in het begin van het programma RTL Late Night. Hij bracht het nummer Daily ten gehoren en later nog Mona Lisa. Op vrijdag 17 november j.l. bracht Vinchenzo zijn nieuwe single ‘Mona Lisa’ uit.  Na Steady Love en Daily is dit de derde single die de zanger uitbrengt na zijn avontuur in ‘The Voice of Holland’. Tijdens de zangcompetitie eindigde de zanger op de derde plaats. Vinchenzo zat in het team van Ali B en de rapper vond hem zo goed dat hij een contract aangeboden kreeg bij de platenmaatschappij van Ali. Ook het eerder gezongen nummer ‘Steady Love’ in The Voice werd veelvuldig gedraaid op diverse stations

Lees verder

Backstage

Bas Muijs naar Omroep West

Published

on

Bas Muijs, bekend van GTST, gaat bij Omroep West aan de slag. Vanaf 6 november gaat hij daar de ochtendshow presenteren. Daarnaast blijft hij wel gewoon actief in het theater.Ïk kan het best combineren en heb er veel zin in”, aldus de acteur die eerder ook een rol had in Costa en Voetbalvrouwen.

Lees verder

108 Hotnews

Giel Beelen naar Veronica

Published

on

Radio DJ Giel Beelen gaat bij Veronica aan de slag nadat hij was gestopt bij 3FM. In oktober start hij met een ochtendshow bij Veronica. NPO Directeur Jurre Bosman zegt dat Giel Beelen veel radiomakers heeft geinspireerd en dat we hem ontzettend gaan missen. Vorig jaar stopte Beelen al met de ochtendshow, omdat hij meer het land introk. DJ Frank van der Lende is inmiddels ook zijn middagshow kwijt. Die krijgt nu een programma in het weekend bij 3FM.

Lees verder

Artiesten

Quincy Jones wilt vergoeding

Published

on

De erfgenamen van Michael Jackson moeten diens producer Quincy Jones 9,4 miljoen dollar betalen aan royalty’s en andere opbrengsten van grote hits als Billie Jean en Thriller. Dat heeft een rechtbankjury in Los Angeles bepaald. Jones had de rechtszaak vier jaar geleden aangespannen en 30 miljoen dollar geëist van de erven-Jackson, maar die stelden dat hij slechts recht had op een luttele 392.000 dollar.

Inzet van de zaak was het gebruik van nummers van Michael Jackson in de documentaire This is It, over de geplande laatste optredens van de King of Pop in de O2-Arena in Londen,en bij twee voorstellingen van het Cirque du Soleil. Volgens de legendarische producer waren de songs ten onrechte bewerkt en opnieuw gemixt, zodat hij er niet opnieuw voor betaald hoefde te worden. Maar Jones claimde dat hij contractueel het eerste recht heeft op elke nieuwe bewerking van de nummers van Michael Jackson, die bij zijn meest succesvolle albums Off the Wall, Thriller en Bad intensiefsamenwerkte met Jones.

Juist op die platen staan megahits als Billie Jean, Thriller en Don’t stop till you get enough, die in de gewraakte producties opnieuw waren gebruikt. De erfgenamen van de zanger brachten daar tegenin dat Jones alleen recht had op een vergoeding voor de licentie van de nummers. Er is daarom flink gesteggeld over de interpretatie van twee contracten tussen Jackson en zijn producer uit 1978 en 1985.

De advocaat van de nabestaanden wierp Jones voor de voeten dat de dood van de superster in 2009 hem al geen windeieren had gelegd. De producer verdiende in de twee jaar na het overlijden van Jackson 8 miljoen dollar aan diens werk, tegen 3 miljoen in de twee jaar voorafgaand aan Jacksons dood. “Je verdient het niet om nog meer te krijgen”, stelde advocaat Weitzman. “Je krijgt niet nog meer geld van Michael Jackson.” Maar Jones hield vol dat hij opkwam voor zijn rechten en niet alleen maar uit was op geld.

Bron: NOS.nl

Lees verder

Backstage

Mark Villa op de zomertoer

Published

on

De inmiddels 16 jarige talent Martinus Haase alias DJ Mark Villa uit Hengelo staat wederom dit jaar op Tommorowland nadat ie op de vorige editie in 2016 als jongste dj act de presence gaf. Onlangs gingen in het Amerikaanse Miami tienduizenden festivalbezoekers op het nummer ‘Venture’ uit hun dak.

Martinus is al van jongs af aan bezig met muziek. Op de Utrechtse muziekbeurs Dance Fair kwam hij in contact met het Amsterdams platenlabel Mixmash Records. Die beoordelen de muziek van de jonge Hengeloër als zeer volwassen en boden hem een contract aan. De populaire dj Laidback Luke werkt ook voor het Amsterdamse label en nam de muziek van Mark Villa, de artiestenaam van Martinus, mee naar het festival in Miami. Het draaien van zijn muziek gebeurt nu nog door andere dj’s, maar in oktober gaat de havo-4 leerling van het Montessori College voor het eerst zelf optreden, op het Amsterdam Dance Event.

Bron:RTV Oost/Radio 108

Lees verder

Backstage

Armin start eigen radio

Published

on

Armin van Buuren heeft iets nieuws: zijn eigen A State Of Trance-radiostudio in het pand van platenmaatschappij Armada in Amsterdam. Eigenlijk is het een raar idee om als dj een eigen radiostudio te bouwen, maar radio heeft voor mij iets magisch. Dat had ik als klein jongetje al. Ik was met A State Of Trance een van de eerste dj’s met een eigen radioshow, en voor de 800ste aflevering wilde ik iets vernieuwends doen. In de studio kunnen fans, collega-dj’s en gasten langskomen.

 

Lees verder

Copyright © 2016 Click Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.

Power by

Download Free AZ | Free Wordpress Themes